Dinner

Dinner åpnet for første gang i 1990 og lå den gang på gamle Amalienborg. I 1994 flyttet restauranten til lokalene våre gjester kjenner i dag i Stortingsgaten 22. Her serveres det kantonesisk og szechuansk mat. Lokalet er bygget opp med en lang hovedsal, samt en kjeller hvor det er plass for et selskap på maksimalt 45 gjester. I kjelleren ligger også våre 2 chambre separee. Lai Bai inneholder et langt kapteinsbord som har plass til inntil 16 personer. Rommet er skjermet fra resten av restauranten og har mulighet for prosjektor. Terracotta er i likhet med Lai Bai skjermet fra resten av restauranten, men er noe mindre. Her er det plass til inntil 8 personer. Tilbakemeldingen fra våre gjester er at rommet oppleves som intimt og koselig og har blitt en favoritt blant våre stamgjester.

 

Åpningstider

Lunsj
Mandag – Lørdag: 11:00 – 15:30

Middag
Mandag: 15:30 – 00:00
Tirsdag – Onsdag: 15:30 – 01:00
Torsdag – Lørdag: 15:30 – 02:00
Søndag: 15:30 – 00:00.

Kjøkkenet er åpent til 23:00 ( Søndag 22:30)

Chambre Séparée

  • Lai Bai

    16 personer

    Projector

  • Terracotta

    8 personer

  • Underetasjen

    45 personer

  • Bocata

    40 personer

Kapasitet

  • Middagsgjester

    200

Servering

  • Lounge

  • Lunsj og middag

  • Take Away